Gudang Informasi

Miroslav Žbirka : Miro Žbirka - C'est la vie - YouTube / Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý.

Miroslav Žbirka : Miro Žbirka - C'est la vie - YouTube / Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý.
Miroslav Žbirka : Miro Žbirka - C'est la vie - YouTube / Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý.

Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel.

Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. Miroslav Žbirka: Balada o polnych vtakoch - YouTube
Miroslav Žbirka: Balada o polnych vtakoch - YouTube from i.ytimg.com
Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý.

Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel.

Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti.

Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame.

Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. Miro Žbirka: Na koncertÄ› McCartneyho jsem vidÄ›l muzikantům
Miro Žbirka: Na koncertě McCartneyho jsem viděl muzikantům from g.denik.cz
Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33.

Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel.

Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel.

Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová.

Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. 22 x 2: The Best of Miro Zbirka - Miro Žbirka | Songs
22 x 2: The Best of Miro Zbirka - Miro Žbirka | Songs from cps-static.rovicorp.com
Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti.

They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977.

Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. Zatímco první manželství mu vydrželo 15 let, to druhé dlouhých 33. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977. Legendárny spevák miro žbirka (†69) dnes zomrel. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Jak pro extra.cz prozradila zpěvákova žena kateřina žbirková (55), zůstala po jeho boku až do posledních momentů. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame.

Miroslav Žbirka : Miro Žbirka - C'est la vie - YouTube / Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý.. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom facebooku a instagrame. Zpěvák miro žbirka (†69) po sobě zanechal nejen skvostné písničky, ale také tři děti. He was a founding member of the modus group with ján lehotský and marika gombitová. Málokdo přitom ví, že byl dvakrát ženatý. They won the golden lyre together with the song "smile" in 1977.

Advertisement